Concursurile Cangurul in anul scolar 2009-2010

Perioada de inscriere la SECTIUNEA ENGLEZA-GERMANA s-a prelungit.
Inscrierea se poate face pana vineri 09 ianuarie 2010.
www.cangurul.ro

Comentarii
 1. Ioana

  La Cangurul Lingvist, proba de baraj este in acelasi timp cu cea de la Povestile Cangurului. Ma intrebam daca se poate participa la ambele…..

 2. adrian

  unde pot vedea razultatele de la cang englexza 2010

 3. Mihnea

  Adminule..n`are cum sa fie doar 210..am lista cu rezultatele..si exista copii cu 221;)

 4. oprisor ana

  Fetita mea a obtinut punctaj maxim la cangurul in lb germana, o sa procedati ca si la franceza sa nu ii trimiteti la baraj ?
  Mi se pare ca e o pedeapsa faptul ca sunt prea multi copii buni…
  Trebuie sa gasiti o metoda de departajare !

 5. a

  Cand vor aparea rezultatele la canguru limba engleza clasa a VII data: 27.01.2010?

 6. adela

  cand se afisaza rezultatele de la cangurul englez-german????????

 7. Andreica

  S-a publicat lista cu rezultatele de la limba engleza clasa a III-a din 27.01.2010 ?

 8. diana nicole serban

  cand se vor afisa rezultatele la cangurul engleza-germana 2010, in ce data se vor afisa

 9. Biencutza

  Ma numesc Bianca si am dat cangurul la sectiunea engleza-germana si as dori sa stiu cat mai repede posibil rezultatul meu. Imediat ce rezultatele vor fi publicate pe site, va rog foarte MULT sa-mi trimite-ti o instiintare pe adresa : …… Sunt nerabdatoare sa-mi stiu rezultatul. V-am rugat sa-mi spuneti prin adresa de email daca sau publicat rezultatele sau nu deoarece in fiecare zi ma uit pe site degeaba, pentru ca nu gasesc nici un rezultat. Va multumesc si sper sa publicati rezultatele cat mai repede.

 10. garbacea denis

  Suntem de la scoala nr 5 ramnicu sarat,am vazut listele cu participantii la cangurasul matematician din martie 2009 si elevii clasei a 2 d nu erau pe lista si as dori rezutatele elevului garbacea denis .Tin sa mentionez ca rezultatul a fost fb.

 11. unde imi pot vedea nota?

 12. Iulian

  Cand vor aparea rezultatele de la Povestile Cangurului din SB???

 13. Alexandru Foitos

  ce punctaje sunt acelea de la Analiza Lucrarii???

 14. Alexandru Foitos

  puteti remedia va rog frumos problema la Analiza Lucrarii la Sectiunea franceza-spaniola 2009-2010 la nicio scoala nu merge pagina..imi apare “A APARUT O EROARE”. Nu pot da click pe numele scolii mele

 15. foarte fain

 16. Alexandru Foitos

  era mai bine daca erau toate concursurile in aceeasi zi la ore diferite

 17. Listele cu rezultatele concursului, impreuna cu premiile, vor fi trimise in scoli la inceputul lunii ianuarie. Tot in luna ianuarie va avea loc sedinta de validare a rezultatelor, in cadrul careia vor fi desemnati participantii la proba de baraj.

 18. Alexandru Foitos

  cand se vor trimite listele cu elevii participanti la proba de baraj pentru sectiunea franceza-spaniola? (in Bucuresi s-au semnalat peste 1000 de cazuri de gripa porcina…cum vom face daca trecem mai departe?); daca sunt doi sau mai multi concurenti care au trecut la ambele concursuri (franceza-spaniola si engleza-germana) ati putea sa puneti ambele concursuri in aceeasi zi la ore diferite! (de exemplu de la ora 8.00 la 9.00 – franceza-spaniola, de la 10.00-11.00 – engleza-germana, iar premierea de la ora 17.00). Va rog dati-mi un raspuns pentru toate acestea! Va multumesc!

  • Proba de baraj a concursului Cangurul Lingvist se sustine in acelasi timp pentru toate cele 4 limbi (franceza, spaniola, engleza, germana). In cazul in care un elev obtine participarea la baraj pentru ambele sectiuni, el va avea posibilitatea sa aleaga intre cele doua teste (franceza – spaniola, respectiv engleza – germana).

 19. Ramona Dorache

  As vrea sa stiu cum este posibil ca atatia copii de clasa a vi a din licee sportive, scoli agricole etc din cele mai indepartate colturi ale scolii sa obtina rezultate atat de bune si punctaje atat de apropiate? Cum ne asiguram ca acest concurs s-a desfasurat corect in toate scolile, din momemt ce subiectele s-au distribuit in scoli cu cateva zile inaintea concursului?
  Copiii care s-au pregatit si au participat cu buna credinta la acest concurs sunt nedreptatiti in fata celor care au stiut subiectele.

  • Dupa cum probabil ati vazut, pe site sunt afisate rezultatele obtinute la concursul Cangurul Lingvist, sesiunea Franceza-Spaniola, nu si participantii la proba de baraj a acestui concurs. Calculatorul sesizeaza situatiile in care elevii nu au lucrat individual, iar aceste cazuri sunt discutate in cadrul unei comisii nationale ce se va intruni in luna ianuarie. La acea intalnire se stabilesc participantii la proba de baraj, iar cazurile de elevi care au lucrat in comun vor fi eliminate.

 20. Alexandru Foitos

  Daca am obtinut 200 de puncte la clasa a VI-a merg mai departe? (in judetul meu ~Arad~ au obtinut 200 de puncte doar 3 copii).

 21. Maria Luiza

  Daca punctajul maxim de la clasa a V-a la Cangurul lingvistic (franceza-spaniola) este de 200pct. cum la Valcea la clasa a V-a doi elevi au obtinut 201pct?

  • Punctajul maxim se obtine atunci cand elevul alege sa raspunda la intrebarile 11-50; in acest caz, pentru intrebarile 11-20 se obtin 40 puncte, pentru intrebarile 21-30 se obtin 50 puncte, pentru intrebarile 31-40 se obtin 40 de puncte, iar pentru intrebarile 41-50, din nou 40 de puncte. Adaugand si cele 40 de puncte din oficiu, se obtin 40+50+40+40+40=210 puncte.

 22. Maria

  cam cat timp va lua ca toate rezultatele la cangurul francez-spaniol sa apara pe site? sunt din Bucuresti si astept cu nerabdare rezultatul meu.

  • Incercam sa afisam azi toate rezultatele.

Adauga comentariu