IMG_0148

Cangurul Lingvist engleza

Comentarii
 1. pop

  Daca la Cangurul Lingvist Sectiunea Engleza clasa a XII-a faza de masa am obtinut 138.5 de puncte, primesc numai o diploma de participare sau si un premiu la nivel de judet?

 2. pop

  Daca la Cangurul Lingvist Sectiunea Franceza faza de masa am obtinut 130.75 de puncte, primesc numai o diploma de participare sau si un premiu la nivel de judet?

  • pop

   * 138.5 puncte, nu 130.75

 3. Lavinia

  Buna ziua,

  in regulamentul Cangurului Lingvist pentru toti elevii claselor a IV-a si a III-a este prevazuta o carte ca premiu.

  Va rog sa precizati cand se vor primi aceste carti si de unde vor fi ele ridicate?

  • admin

   Este vorba despre Cufarul Povestitor, carte care s-a trimis impreuna cu brosura de concurs in toate scolile participante.

 4. Mara

  09.05. A intrat blogul in greva?

 5. Simona

  Dupa analiza rezultatelor elevilorcare au fost propusi pentru a participa la proba de baraj si a rezultatelor dupa proba de baraj se observa o scadere brusca a notelor obtinute de asazisii elevi de geniu care se vade clar ca la proba de masa au fost ajutati in mod nesimtit de profesori.Tinad cont de aceasta situatie eu nu voi mai face inscrieri la acest concurs pentru ca este unul trucat fara valoare.

 6. Ana

  Stimati domni,

  La toate concursurile la care a participat fiica mea ( inclusiv olimpiade, chiar faza finala) a primit o DIPLOMA DE PARTICIPARE, Aceasta i-a fost data inainte de desfasurarea probei de concurs. Asa e normal. La identificarea elevului ( dvs ati solicitat si adunat si adeverinte ca copiii sunt inscrisi la clasa respectiva, deci ati trecut pe la fiecare), ati fi putut imparti aceste diplome pe care ar fi trebuit la le tipariti din timp, dupa stabilirea listei participantilor la proba de baraj. Daca ne gandim bine e totusi FAZA FINALA concursului Dvs.
  Cei care au ajuns acolo sunt copii valorosi care s-ar fi bucurat de aceasta “atentie din partea Dvs.
  Este un concurs “pe bani” cum spune inspectoratul scolar, si credeti-ma, mai ales pentru copiii din provincie a fost un efort (oboseala, bami si timp)
  Poate totusi exista posibilitatea transmiterii acestor diplome!
  (dau si eu o idee: la generati cu ajutorul unui simplu program pe calculator, le incarcati pe site-ul Dvs si fiecare elev are posibilitatea sa-si-l listeze -nu va costa hartie, posta, distributie)

  Va multumesc pentru intelegere.

  • Mara

   Aveti dreptate, sistemul generarii diplomelor chiar s-a folosit la Cangurul matematic in Franta, elevul avand automat precizat si locul sau in ierarhia concursului.

 7. Mihai

  Va rog sa afisati pe site perioadele excursiilor si taberei de la Straja. Stiu ca au fost anuntate la festivitatea de premiere dar nu am avut un pix la indemana . Va multumesc.

 8. Mihai

  Cum se impart premiile de la baraj in functie de punctaje
  Premiul I …p-…p
  Premiul II-…p-…p
  Premiul III-…p-…p
  ???

 9. Liliana

  Unde trebuie sa confirmam participarea la proba de baraj? la ce adresa de mail, sau la ce numar de telefon? ca nu specificati… la liceul Sf Sava sau unde?

  • Eleva participanta la baraj

   Confirmare se poate face prin telefon sau e-mail, dupa cum stiti. Datele pot fi recuperate la baza paginii “Despre noi” in cadrul site-ului “Cangurul.ro”.
   Sper ca v-am ajutat.

 10. Iuliana

  As dori sa imi selectati din regulamentul dvs paragraful unde este mentionat faptul ca se selecteaza pt proba de baraj un nr de elevi proptional cu nr de participanti la fiecare etapa. Eu cred in continuare ca aceasta selectie este neintemeiata si trebuie sesizata.

 11. Oana

  Am şi eu o întrebare: Cum voi da proba de baraj dacă m-am calificat şi la Poveştile Cangurului, şi la Cangurul Lingvist, Engleză? Mulţumesc!

 12. Liliana

  Buna ziua, ce premii vor fi alocate elevilor participanti la proba de baraj limba engleza? Gasim o lista cu premiile undeva pe site? Cam cati elevi din fiecare nivel de studiu vor fi premiati? Multumesc anticipat!

 13. iulia

  CEL MAI CORECT AR FI SA LUATI IN CALCUL PENTRU ANUL VIITOR ORGANIZAREA CONCURSURILOR INTR-O SINGURA ETAPA. SCOLILE CARE VOR SA SE IMPLICE O SA GASEASCA SOLUTII SI INTELEGERE SA ORGANIZEZE CONCURSUL IN TIMPUL ORELOR DE CURS. IN SCOLI SUNT O MULTIME DE CONCURSURI CARE SUNT ORGANIZATE INTR-O SINGURA ETAPA. DACA PANA IN 2012 ERA POSIBILA ORGANIZAREA INTR-O SINGURA ETAPA ASA SA FIE SI DIN ANUL SCOLAR URMATOR. NU AR MAI EXISTA ATATEA DISCUTII , SUBIECTELE AR FI COMUNE PENTRU TOTI PARTICIPANTII SI TOTI AR PLECA CU SANSE EGALE ( IN UNELE CENTRE SE ORGANIZEAZA IN AMBELE DATE SI UNII ELEVI POT PARTICIAPA DE 2 ORI, CU 2 SANSE). VA RUGAM RESPECTUOS SA ANALIZATI REZULTATELE TUTUROR PARTICIPANTILOR LA PROBA DE BARAJ SI CHIAR SA GASITI O MODALITATE DE SANCTIONARE PENTRU CEI CARE OBTIN LA BARAJ PUNCTAJE NET INFERIOARE CELOR DIN FAZA INITIALA. IN FIECARE AN APAR LA BARAJ ELEVI CARE NU AU CE CAUTA (PUNTAJELE NU SUNT OBTINUTE PRIN MUNCA INDIVIDUALA) SI ASTFEL COPIII MUNCITORI RAMAN ACASA.

 14. Andra

  Va rog sa-mi spuneti care au fost criteriile care au stat la baza selectiei pentru proba de baraj? De ce nu e niciun elev de clasa a 7-a din Arges?

 15. Iuliana

  Buna ziua,
  Care au fost criteriile de selectie pt cele doua sesiuni? Vad ca din prima etapa au fost selectati doar 9 copii cu ultima medie 189 si din a doua, in loc sa mearga doar 6 copii mai departe, tot cu ultima medie 189, merg 41. Unde este corectitudinea? Din cate am inteles de la profesorii de engleza subiectele din ambele etape sunt echilibrate. Descurajati elevii sa mai participe cu astfel de practici. Rusine!

  • admin

   Numarul elevilor selectati la proba de baraj este proportional cu participarea la faza de masa a concursului, pentru fiecare dintre datele de sustinere.

   • Iuliana

    Atunci se poate participa la ambele etape, ca sa aiba sanse de calificare? Ce vina are elevul ca la etapa la care a participat au fost putini concurenti? Putem afla dinainte proportia participarii, ca sa putem alege?

   • mama unui participant la sectiunea - engleza

    Nu credeam ca si la acest concurs pot fi nereguli. Nu vi se pare suspect ca cei care au participat la a doua sesiune au avut punctaje mai mari? Adevaratele rezultate sunt cele din prima sesiune.Copilul meu a avut punctajul cel mai mare din judet la prima sesiune si nu a intrat la baraj in timp ce altii cu punctaj mai mic in a doua sesiune s-au calificat.Ideea cu doua sesiuni a fost foarte proasta .

    • admin

     Clasamentele s-au facut pentru fiecare data de sustinere a concursului, tocmai pentru ca subiectele de concurs sunt diferite. Numarul de elevi selectati a fost proportional cu numarul de elevi participanti la fiecare dintre cele doua date de concurs

 16. un tatic

  Buna seara,
  Asa cum v-am semnalat pe blogul vechi, la sectiunea matematica, practica sustinerii concursului in alt judet ( unde ai fost elev si deci esti cunoscut si sustinut) este acceptata in continuare. Se constata calificarea la baraj in urma concurarii in alt centru si alt judet, in conditiile in care la liceul unde esti astazi elev s-a organizat si desfasurat concursul. De ce nu se descalifica automat elevii care astfel au concurat neloial chiar daca au un punctaj mare, care poate nu era acelasi daca se sustinea concursul in scoala unde este titular. Comparati locurile unde s-a desfasurat proba si ce scoala este trecuta acum in lista calificatilor la baraj pentru aceste cazuri. Concurenta nu trebuie sa fie loiala?

  Va multumesc!

 17. Gabriela

  Am o nemultumire mare legata de selectarea copiilor la engleza, anul acesta. Se presupune ca, din moment ce ati optat pt desfasurarea concursului in doua etape, sunteti capabili sa stabiliti un echilibru intre dificultatea celor doua seturi de subiecte, ceea ce ar insemna ca selectarea pt baraj ar trebui sa se faca pana la un anumit punctaj limita, stabilit pt ambele sesiuni. Nu reiese asta insa din clasamentele dvs. Sora mea este este clasa a7a, a participat in prima etapa unde are 185 de puncte, nu se poate pune problema de lucrare identica cu altcineva sau de copiere si totusi nu se gaseste pe lista, desi din a doua etapa sunt selectati copii pana la 175 de puncte. V-ar ruga sa analizati cumva situatia si sa luati o masura. Nu e vina niciunui elev ca scoala lui organizeaza concursul intr-o anumita etapa, cand participa mai multi sau mai putini elevi din tara, incat sa se faceti astfel de departajari.Nu e un joc de noroc, deci puntajele ar trebui apreciate asa cum trebuie….

 18. unde pot vedea rezultatele?

  • admin

   Pe pagina principala a site-ului

 19. dana

  Iata si sfarsitul de saptamana,(dar ce mei conteaza, dupa o asteptare de peste trei luni) si dumneavoastra nu a-ti intrunit nici pana acum comisia fantoma de la engleza. Poveste cu comisia este o mare gogorita.

  • admin

   Lista participantilor la baraj este deja pe site.

 20. O MAMA PLATITOARE DE TAXA DE INSCRIERE LA CONCURS

  Stimati domni,
  Va atrag respectuos atentia asupra unui detaliu – mai mult sau mai putin important, dumneavoastra decideti… E 1 aprilie. Aprilie, 2014, luna in care ar trebui – conform calendarului postat de dumneavoastra – sa aiba loc, in mai putin de 4 saptamani, proba de baraj.
  Va cer prea mult, in nemernicia mea de parinte, daca va rog sa postati lista participantilor la baraj la limba engleza candva INAINTE de data de 25 aprile?!
  Va multumesc pentru intelegere.

  • admin

   Lista va fi afisata pana la sfarsitul acestei saptamani.

 21. Mihai

  Cand se va afisa lista cu elevii invitati la proba de baraj???
  Mor de curiozitate
  Multumesc

  • admin

   Lista este deja afisata pe site

 22. Neag Maria Eliza

  Buna! As dori si eu sa stiu unde pot vedea razultatele de la concursul Cangurul Lingvist sectiunea Lb Engleza 2013-2014, Scoala Gimnaziala Tatarastii de Jos, judetul Teleorman!
  Multumesc!

  • admin

   Toate rezultatele sunt postate pe site

 23. O TIPA CURIOASA

  Cand se ”intruneste comisia de concurs.”?Lasati oamenii sa astepte 3 luni pana puneti 10 nume si punctajulNu este cam ciudat ca in a doua sesiune au fost punctaje foarte mari?La noi la scoala,anul trecut vreo 3 copii au trecut,dar comisia voastra a spus ca oglinda clasei nu era in regula bla bla bla.La scolile din a doua sesiune sunt carnati lungi de elevi cu exact acelasi punctaj…Nu imi spuneti ca pe ei ii acceptati?Nu e cam dubios?

  • admin

   Deoarece au fost subiecte diferite de concurs, selectia elevilor pentru proba de baraj este proportionala cu numarul de participanti la fiecare dintre cele doua date.

 24. Andra

  Vi se pare normal ca o clasa intreaga (aproape) sa obtina rezultate sensibil egale??? Ma refer la scoala Liviu Rebreanu, Mioveni, Arges, clasa 7. Va rog sa verificati cu atentie!!! Nu cred ca in toate unitatile se cunoaste notiunea de “fair play”… Dar sunt sigura ca dvs o cunoasteti si o veti aplica asa cum trebuie, astfel incat elevii sa nu fie dezamagiti… Si sper sa afisati cat mai cursnd lista cu invitatii la baraj – engleza

  • admin

   Lista cu invitatii la proba de baraj a fost afisata deja.

   • iulia

    unde este lista cu participantii la baraj engleza???????????????, am gasit povestile si franceza!!!!!!!!!!!!!!

    • simona

     Aveti dreptate!Nu vad nici un rezultat la baraj ptr engleza.Admin so fi referit la Povesti

     • admin

      Da, imi cer scuze, nu am fost atenta la ce sectiune a blogului ati postat intrebarea. Lista pentru sectiunea Engleza va fi afisata pana la sfarsitul acestei saptamani.

    • admin

     Imi cer scuze, nu am vazut la ce sectiune a blogului ati postat intrebarea. Lista afisata ieri este cea de la sectiunea Povestile Cangurului. Pentru sectiunea Engleza lista va fi afisata pana la sfarsitul acestei saptamani.

   • Caro

    Unde este lista celor invitati la baraj de la engleza?
    De ce nu afisati si data postarilor?

    • admin

     Lista elevilor invitati la proba de baraj la sectiunea Engleza nu s-a afisat inca. Va fi afisata pana la sfarsitul acestei saptamani.

   • Andra

    Am impresia ca va bateti joc de noi. Unde este afisata lista pentru baraj – engleza? Pe care site?

   • admin

    Imi cer scuze, lista invitatilor pentru sectiunea Povestile Cangurului a fost afisata. Pentru sectiunea Engleza lista va fi afisata pana la sfarsitul acestei saptamani

 25. iulia

  Bataie de joc! Maine este 1 aprilie si nici acum nu ati fost in stare sa afisati participantii la proba de baraj! Cand se mai pregatesc copiii? Unii sunt cls aVIIIa, altii a XII a-mai au si alte prioritati? Oricum numarul celor care ajung la baraj este foarte mic in comparatie cu numarul participantilor , si de ce sa nu recunoastem ca de cele mai multe ori locurile la baraj sunt ocupate de cei care fraudeaza concursul ,iar acestia de cele mai multe ori nu vin sau daca vin au un punctaj care este foarte mic in comparatie cu cel obtinut la faza initiala.

 26. Liliana

  Cand se intruneste comisia pentru validarea rezultatelor si alegerea participantilor la proba de baraj limba engleza? Macar o data aproximativa va rugam, avand in vedere ca mai e putin pana la baraj si copiii nu au timp sa se pregateasca…
  Multumesc,
  un parinte

  • admin

   La inceputul saptamanii viitoare va fi afisata lista invitatilor la proba de baraj.

   • George

    Lipsa datelor la care sunt facute/ postate comentariile determina ca expresii de genul “inceputul saptamanii viitoare” sa fie fara sens. Cred ca ati putea sa o considerati ca o propunere de imbunatatire a blogului.
    Multumesc

 27. Andrei Stoica

  Va rog frumos, cand vor fi afisati participantii la baraj?

  Multumesc anticipat!

 28. victoria

  Multumesc. Am gasit rezultatele de la etapa aII-a, dar ati putea sa-mi spuneti si cand se afiseaza participantii la proba de baraj de la Cangurul Lingvist Engleza.

 29. victoria

  As putea sa aflu data la care se vor afisa rezultatele de la Cangurul Lingvist etapa aII-a. A fost depasita data la care ar fi trebuit anuntate si nu a aparut nicio informatie legata de rezultatele acestui concurs. De asemenea am vrea sa aflam elevii care au intrat la baraj la Cangurul Lingvist. Speram intr-un raspuns care sa ne dea macar ideea unui orizont de asteptare.

  • admin

   Toate rezultatele la Cangurul Lingvist sunt afisate pe site

 30. Mara

  Exista vreo posibilitate sa se organizeze o excursie in Marea Britanie anul acesta? (fiind si an Shakespeare: 1564-2014!)

  • Casiana

   Esti cumva Mara, din tabara in Austria? :)) :*

 31. cristi

  Va rog frumos sa imi spuneti ce punctaj le trebuie elevilor de clasa a 7 a ca sa intre la baraj la proba din 28 febroarie .

 32. CRSISTIAN M.

  Buna ziua,

  Analizand lucrarea fiului meu, Moldovan Paul, din Tg mures, examen organizat la Gimnaziul “Dacia”, pentru nivelul cls. 5, am constatat cu stupoare ca o serie de raspunsuri bune nu au fost punctate, astfel desi scorul firesc al acestuia era de cel putin 152 de puncte, a realizat doar 140. Nu i s-au luat in considerare raspunsurile corecte ci doar cele gresite? As dori daca se poate si sunteti amabil sa-mi explicati modul de corectare si de punctare.
  Va multumesc foarte mult.

 33. Valentina

  Bună ziua ! Aş vrea să ştiu când se v0r afişa punctejele obţinute la Cangurul lingvistic-engleză . Mulţumesc !

  • admin

   Acestea punctaje sunt afisate pe site

 34. paduraru

  Buna ziua,va multumesc pentru parola,dar acum nu-mi da voie sa complectez de la judet,localitate si scoala ca sa pot viziona lucrarea.Deci,in concluzie voi putea vizualiza lucrarea fetitei mele sau trebui sa-mi i-au gandul ca voi reusi sa vizualizez vreodata lucrarea.Va multumesc,dar nu stiu pentru ce.

 35. cristi

  Imi poate comunica cineva cate punvte iti trebuie ca sa intri la proba de baraj .Cat de repede se poate .

 36. Cristina

  Buna ziua, as dori sa stiu unde se pot vedea punctajele obtinute la Cangurul de engleza de elevii de la Colegiul Militar Mihai Viteazul Alba Iulia clasa a IX-a din data de 29 ianuarie 2014? In lista pe judet nu apar. Multumesc.

  • admin

   Pentru Cristina
   Ne cerem scuze, vom verifica ce problema este cu acest colegiu.

   • Cristina

    In lista cu punctaje pe judet tot nu apar elevii de la Colegiul Militar Alba Iulia, unde se pot vedea punctajele?

 37. Ana

  Cand aflam lista cu participantii la baraj, Cangurul Lingvist-Engleza? Va rog un raspuns

  • admin

   Pentru Ana
   Probabil in circa 2 saptamani

 38. paduraru

  Buna ziua,va rog,sa-mi spune-ti cum pot sa vizualizez lucrarea fetitei mele atunci cand imi apare la rubrica” numele tau”eroare de sistem la cautare. Astept urgent raspunsul.Va multumesc.

  • admin

   Pentru paduraru
   Va rog sa trimiteti un email la adresa fies@cangurul.ro cu datele fetitei (nume, judet, localitate, scoala, clasa, concurs, …)

 39. cristi

  Imi poate comuniccomunica cineva cand sau unde sau afisat rezultatele cangurului lingvist engleza ? Va rog cat mai urgent .

 40. iulia

  De la ce punctaj sunt admisi copiii la proba de
  baraj la cl a 7a?

  • admin

   Pentru iulia
   Acest lucru se va stabili dupa ce se va intruni Comisia de Validare a Rezultatelor

   • iulia

    Si cand se va intalni aceasta comisie?

 41. AnnaM

  Am facut un comentariu pe vechiul format de blog. Am constatat cu stupoare ca la fel ca si alte comentarii, acesta a disparut. De ce?

  • admin

   Pentru AnnaM
   Nu stim la ce comentariu va referiti

   • AnnaM

    Doream sa verificati lucrarile elevilor clasei a VIII a Liceul Vocational Pedagogic Nicolae Bolcas Beius Bihor care au obtinut punctaje suspect de mari si aproximativ egale, in comparatie cu elevii de la scoli de prestigiu din Oradea.Imi vine greu sa cred ca toate genialitatile din Bihor s-au concentrat in acel liceu. Si poate culmea sunt si din aceeasi clasa.

 42. Ramona

  Lista cu invitatii la proba de baraj pentru engleza cand se va publica?

  • admin

   Pentru Ramona
   Lista va fi publicata dupa ce se va intruni Comisia de Validare a Rezultatelor

 43. Anonim

  Buna ziua,
  Am vrut sa imi vad lucrarea, dar cand am dat cauteare, numele meu nu era printre cele afisate. Tin minte ca mi-am pus si o parola, dar cand am scris-o, nu mi-a dat nici un rezultat. Ati putea sa ma ajutati?

  • admin

   Pentru Anonim
   Trimiteti un mail la adresa fies@cangurul.ro cu datele dvs. (judet, localitate, scoala, clasa, nume, concurs …) pentru a putea verifica despre ce este vorba

 44. ana

  Cand apar rezultatele cangurul lingvist engleza din 29 ianuarie 2014?

  • admin

   Pentru ana
   Sunt afisate pe site

 45. iulia

  de la ce punctaj se iau in considerare copiii pt baraj la engleza?

  • admin

   Acest lucru se va stabili dupa ce se va intruni Comisia de Validare a Rezultatelor

 46. Tatiana

  Buna ziua,
  Spuneti-mi , va rog, de ce pe lista rezultatelor nu apar unele centre? Ma refer la a 2-a sesiune.
  Va multumesc!

  • admin

   Pentru Tatiana
   Trimiteti un mail la adresa fies@cangurul.ro si specificati centrul despre care este vorba

 47. Buna ziua,
  Puteti sa-mi spuneti va rog ce s-a intamplat cu site-ul de mai sus.Acum chiar nu poti sa afli nimic despre rezultatele concursurilor care au avut loc.
  De ce sa mai dau atatia bani pentru aceste concursuri daca nici macar nu pot vedea rezultatul obtinut de copilul meu.
  De ex. la concursul cangurul lingvist engleza germana din 29 ian.2014 unde pot gasi rezultatele, mai este putin si se fac doua luni de cand a avut loc.
  La toate celelalte concursuri, inclusiv la olimpiade , se dau rezultatele in cateva zile, max.o saptamana.
  Multumesc anticipat.

  • admin

   Pentru Wells Mihaela
   Rezultatele sunt afisate pe site de ceva timp…
   Pe pagina principala a site-ului, in partea dreapta, selectati concursul si judetul

 48. Ioana

  Din moment ce maine sunt inchise scolile, va fi amanat concursul?

 49. pavel

  Buna ziua,

  Pentru judetele unde maine nu se invata si unde elevii nu pot ajunge maine la concursul de engleza, ce masuri se vor lua? Banuiesc ca se va stabili o alta data de concurs. Ar fi binevenit un comunicat din partea dvs cat mai urgent pe pagina principala, privind acest aspect, intrucat elevii chiar nu vor sa rateze participarea la acest concurs.

 50. o mamik

  Buna ziua,
  as dori sa aflu ce se va intampla cu etapa de maine, 29.01.2014, a Cangurului Lingvist- Engleza, pentru elevii din judetele care nu frecventeaza cursurile din cauza conditiilor meteo.
  Multumesc

 51. Simona

  Buna ziua.Va rog frumos sa-mi spuneti cand trimiteti premiile pentru Cangurul germana din 30 octombrie ,7 decembrie si Cangurul eneleza din 14 decembrie la scolile care au avut participanti.va multumesc

  • Pentru Simona
   Incepand cu saptamana viitoare se vor trimite premiile

 52. Petruta

  Daca scolile vor fi inchise si miercuri, 29 ianuarie 2014, data fiind prognoza meteo, ce se va intampla cu concursul la limba engleza? Se va amana ?

 53. Jonutzio

  Dar, legat de data probei de baraj, se stie daca va fi cumva prin aprilie, mai?

  • Pentru Jonutzio
   Nu s-a stabilit inca, dar este posibil. O sa anuntam aceasta data imediat ce va fi stabilita.

 54. Cum se poate afla cine participa la etapa de baraj a concursului la lb engleza?

  • Pentru ANONIM786080866667YRRRUTY
   Dupa ce se va intruni Comisia de Validare a rezultatelor concursului

 55. Ioana Munteanu

  Buna ziua! Am inteles ca profesorii nu mai au voie sa stranga bani pentru concursuri si ca din acest motiv, concursul Cangurul se va anula. Este adevarat? Multumesc.

  • Pentru Ioana Munteanu
   Nu se va anula concursul. Banii pot fi stransi prin intermediul Asociatiei de parinti.

 56. Doina

  Buna ziua,

  va rog sa imi spuneti daca se poate repara intr-un fel neatentia baiatului meu. Este clasa a 4 a si la concursul din data de 14.12.2013 a rezolvat mai multe subiectele din cartea de concurs, adica si pe cele de la cls. V-VI, iar cand a transcris rezultatele pe foaia pe care a predat-o, in loc sa le treaca pe cele de la cls. III-IV le-a trecut pe cele de la cls. V-VI…si din aceasta cauza a luat doar 49,25 puncte (40 puncte fiind din oficiu). Se poate rezolva acesta neatentie din partea lui ? Va multumesc si astept un raspuns.

  • Pentru Doina
   Din pacate, noi nu putem interveni asupra foii de raspuns. Aceasta este scanata si interpretata automat, iar calculul se realizeaza pe baza bifelor de pe foaie. Nu se intervine manual asupra foilor.

 57. Jonutzio

  Pe ce dată se va desfăşura proba de baraj anul acesta?

  • Pentru Jonutzio
   Nu s-a stabilit inca aceasta data

 58. Anca

  As putea gasi undeva (de preferat pe Interne) exemple de grile pentru concursul de limba engleza? Multumesc!

  • Pentru Anca
   Puteti gasi subiectele date la concursurile din anii trecuti in lucrarile Cangurul editate de Sigma

 59. Iulia

  Buna ziua! Cand se vor afisa rezultatele de la cangurul lingvist de engleza din 14 decembrie?

  • Pentru Iulia
   Incercam sa le publicam pana la sfarsitul acestei luni.

 60. dana

  stiti ceva de raspunsurile la cangurul eng. din 14 12 2013

  • Pentru dana
   Incercam sa le publicam pana la sfarsitul acestei luni.

 61. Mihai

  Buna ziua, va rog sa imi spuneti cand se va afisa grila cu raspunsurile pentru cangurul lingvist sectiunea engleza ce a avut loc in data de 14.12.2013 ? In mod normal nu trebuia deja sa fie afisata avand in vedere ca in regulamnet scrie ca dupa o sapatamana se afiseaza … . Va multumesc.

  • Pentru Mihai
   Grila de raspunsuri este afidata pe site

 62. Anonim

  Buna ziua,
  As dori sa stiu si eu cand se va afisa grila cu raspunsurile de la cangurul lingvist sectiunea limba engleza (concursul din 14.12.2013) ?

  • Pentru Anonim
   Grila de raspunsuri este afidata pe site

 63. parinte preocupat

  Buna ziua, imi puteti spune va rog unde putem gasi variante de subiecte date la proba de baraj, limba engleza? Si as mai dori sa aflu cand se afiseaza rezultatele la concursul din 14 decembrie. Multumesc anticipat.

  • Pentru parinte preocupat
   Buna ziua
   Subiectele date la probele de baraj ale Concursului Cangurul Lingvist le puteti gasi in cartile Cangurul publicate de Editura Sigma.
   Speram ca pana la sfarsitul acestei luni sa afisam rezultatele concursului din 14 dec.

 64. Doina

  Buna ziua,

  cand se afiseaza rezultatele la concursul sustinut in data de 14.12.2013 la limba engleza?

  • Pentru Doina
   Incercam sa le publicam pana la sfarsitul acestei luni.

 65. mia

  Buna ziua,
  revin cu rugamintea sa-mi spuneti unde pot gasi raspunsurile pentru subiectele din 7 febr. respectiv 9 martie. Ma ajuta foarte mult aceste solutii. Multumesc.

  • Pentru mia
   Grila de raspunsuri este afisata pe site

 66. monica

  Care este data limita de inscriere la cangurul lingvist, sectiunea limba engleza?

  • Pentru monica
   25.11 pentru concursul din data 14.12.2013, si 10.01 pentru concursul din data 29.01.2014

 67. Mihaela Ghita

  Buna ziua,
  As dori sa-mi spuneti, daca se poate, cand incep inscrierile pentru sectiunea Engleza.

  • Pentru Mihaela Ghita
   Inscrierile pentru engleza incep in data de 28.10.2013.

 68. Vali

  Care este taxa de participare si care este numarul minim de copii dintr-o scoala si numarul minim pe discipline?

  • Pentru Vali
   Taxa de participare este 19 lei, iar numarul minim de persoane dintr-o scoala este de 10 elevi. Nu exista un numar minim de discipline.

 69. mia

  Buna ziua,
  multumesc pentru raspuns.

 70. mia

  Buna ziua,
  tema concursului lingvist, sectiunea germana, este inchinata scriitorului Jules Renard, ca in cazul sectiunii franceze?

  • Buna ziua
   Nu, doar sectiunea franceza este dedicata acestui scriitor

 71. iuliana

  Va rog sa comunicati data la care va fi organizata proba de masa la Limba Engleza, anul acesta. N-am gasit pe nicaieri aceasta informatie.
  Va multumesc.

  • Pentru iuliana
   In acest an scolar concursul Cangurul Lingvist – sectiunea Engleza se poate desfasura la una dintre datele 14.12.2013 sau 29.01.2014 (pentru cele doua date de concurs vor fi pregatite subiecte diferite de concurs)

Adauga comentariu